Ikke-kategoriseret

Hej læser. Velkommen til hjemmesiden.

Jeg har lagt en del film på. Nogle refererer til min bog – andre gør ikke, men du er velkommen til at se dem. Der findes også en del billeder, som du måske kunne synes om.

Hilsen Svend Melholt

Falckjob i godt 33 år. Har udgivet bogen: "Falck - mit sekundære "ægteskab""

5 kommentarer

 • Frederik Tevil

  Hej Svend
  Jeg faldt over din hjemmeside via falck-museets venners facebook side.
  Den ser spændened ud, og hvor er det prisværdigt du skriver om det, meget af dit liv har handlet om.
  Bedste hilsner Frederik

  • Svend Melholt

   Tusind tak for dine pæne ord. Jeg arbejder videre med siden. Er ikke så skrap endnu. Har brugt meget af min tid på bogen. De bedste hilsner Svend

 • Jørgen Robert Jensen

  Hej Svend; husker jeg rigtigt blev du stationsleder i Hornslet (med tjenestebolig og de deraf medfølgende fornøjelser som vagt altid). Vil lige fortælle dig, Erik Falck roste dig i høje toner på et gå hjem møde, pga. en børnehave blev indkvarteret efter en brand i institutionen.
  Mvh. Jørgen Jensen

  • Svend Melholt

   Hej Jørgen. Du er godt orienteret må jeg sige. Alt du skriver er sandfærdig. Jo, jeg havde en dejlig tid i Hornslet med mange særprægede oplevelser. Jeg har beskrevet en del af dem i min bog. Hvor kommer du ind i billedet vedr. Falck og især Erik Falck? Dog var det ikke efter en brand, men hærværk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *